Ovogodišnje Prvenstvo grada Zagreba ponovo je okupilo sve najbolje natjecatelje/ice iz svih Zagrebačkih klubova. Čigra je na Prvenstvo povela gotovo četrdeset natjecatelja/ica u svim dobnim kategorijama u sportskoj borbi i formama. Naši natjecatelji pokazali su se odličnim te osvojili pregršt medalja, ali i pehara za ekipni plasman.

U kategoriji mlađih kadeta/kinja nastupili su: Petar Rončević, Luka Bilić, Toma Sobočan, Fran Gjuran, Jan Zanoški, Kristijan Novak, Matej Luka Šarac, Vito Linarić, Franka Bokan, Leona Guštin, Gabrijela Rodić, Iva Čulig, Valentina Čulig i Ema Sušec. Zlato je osvojio Matej, srebro Ema, a brončani su bili: Vito, Franka, Leona, Iva i Valentina. Čestitamo! U ekipnom plasmanu mlađi kadeti kroz mušku i žensku konkurenciju zauzeli su 5. mjesto! Čestitamo!

U kategoriji kadeta/kinja nastupili su: Vid Bilić, Martin Franović, Borna Vuraić Jovetić, Alen Imširović, Lukša Kolega, Nikola Matić, Petar B.Berčić, Marko Stjepanović, Marta Jurić, Marta Horvat, Lucija Šulj i Ana Roginić. Zlato su osvojili Marta J. i Vid, a srebro Borna. Čestitamo!

U juniorskoj kategoriji nastupili su: Nikola Franović, Karlo Vohrić i Ana Stojević. Karlo je osvojio zlatnu medalju, a Nikola srebro! U ekipnom plasmanu juniori su zauzeli 3.mjesto!Čestitamo!

U seniorskoj konkurenciji nastupili su: Luka Arambašić, Stella Carl, Lucija Polović, Mateja Horvat, Nika Barić i Antonija Mihaljević. Nika je osvojila zlato, a preostali naši seniori srebro! Čestitamo! U ekipnom plasmanu seniorke žene su zauzele 1.mjesto, Čestitamo!

U ukupnom ekipnom plasmanu Čigra je kroz sve dobne kategorije u muškoj i ženskoj konkurenciji zauzela 5. mjesto u Gradu Zagrebu! Čestitamo!!! Čestitamo svim natjecateljima na sudjelovanju i postignutim rezultatima!

Čigra je na prvenstvu Grada Zagreba sudjelovala i u formama. Sudjelovali su: Karla Jančić, Lana Sušec, Valentina Čulig, Iva Čulig, Matej Petrinić i Dino Hadžić. U pojedinačnoj konkurenciji brončani su bili Matej i Lana. U paru Karla i Matej osvojili su broncu, dok je Lana bila brončana u kreativnim formama. Čestitamo!

Naše brojne natjecatelje/ice vodili su treneri: Danijel, Boris, Katarina i Darko, a sudila su sutkinje kluba Maja Blažina i Ela Draženović.

Natjecanje: Prvenstvo grada Zagreba 2020.

Datum: 01.veljače 2020.

Mjesto: Sportska dvorana „Sutinska Vrela“, Podsusedski trg 14b

Broj natjecatelja: 520

Broj zemalja: 1

Kategorije: mlađi kadeti/kinje kadeti/kinje, juniori/ke, seniori/ke

Discipline: sportska borba, forme