Na uzavrelom zagrebačkom asfaltu, ovog je vikenda u subotu 06.07.2019. u OŠ Ivo Andrić u Sopotu održano polaganje za crne pojaseve 1. – 4. DAN. Polaganju je pristupilo stotinjak kandidata iz brojnih taekwondo klubova Hrvatske. TK Čigra je na ovom polaganju imala 3 kandidata. Za 1. Poom polagao je Lovro Matić, a za 2. DAN Nika Barić i Luka Arambašić. Pred ispitnom komisijom Hrvatskog Taekwondo Saveza u sastavu: Anđelko Vučenik, Anton Maras i Juraj Kralj kandidati su na polaganju koje je vodio Ivan Kaić morali zadovoljiti: ručne i nožne tehnike, forme, samoobrane, razbijanje dasaka.

Pod budnim okom naših trenera: Danijela, Maje i Mie naši kandidati su se marljivo spremali i brusili svoje vještine u ovim vrelim danima lipnja i srpnja kada je većina nas već na odmoru. Tako spremni izašli su u subotu pred komisiju HTS-a i svi uspješno položili. Čestitamo!!! Želimo im puno uspjeha u daljnjoj sportskoj karijeri, te da se i oni odmore ovo ljeto za nove sportske pobjede u drugom djelu natjecateljske sezone.

Za našu Niku slijede intenzivne pripreme tokom ljetnih mjeseci za predstojeće Europsko prvenstvo u listopadu. Sretno!

Svima želimo dobar odmor, napunite baterije, pratite naše objave na stranicama kluba i društvenim mrežama, te se vidimo na pripremama krajem kolovoza i u novoj dvorani u rujnu!