Suvremena sportska igraonica za djecu od 4-6 godina, koja uz stručnu pomoć trenera s dugogodišnjim iskustvom u radu s djecom, usavršavaju motoričke sposobnosti, brzinu i koordinaciju te usvajaju osnove taekwondo vještine bitne za daljnji sportski napredak.

Taekwondo vrtić prima djecu najmlađeg uzrasta. Ovaj posebno formiran program koristi se za djecu vrtićke dobi do njihovog polaska u školu. Oni kroz igru i druženje u veseloj atmosferi uče osnove taekwondoa.

Program se sastoji od vježbi oblikovanja, koordinacije pokreta, te osnovnih tehnika taekwando-a.

Na taekwondou naučit će puno o svom tijelu i kreativnim mogućnostima, a prije svega zabavit će se s prijateljicama, prijateljima i voditeljom / voditeljicom.

Ciljevi rada kod djece predškolske dobi:

  • podizanje opće tjelesne i psihičke kondicije
  • usvajanje zdravih životnih navika kod djece predškolske dobi kako bi se spriječila tjelesna neaktivnost koja uzrokuje prekomjernu tjelesnu težinu (pretilost)
  • razvijanje interaktivnih sposobnosti djeteta koje pridonose boljem mentalnom zdravlju, povećanju samopouzdanja, koncentracije, smanjenju simptoma depresije, mogućeg stresa i anksioznosti
  • razvijanje svijest o potrebi vježbanja
  • razvoj temeljnih motoričkih znanja (svladavanje prostora, svladavanje prepreka, svladavanje otpora i manipuliranje predmetima te usvajanje specifičnih motoričkih znanja)
Kontaktirajte nas

Za sve informacije slobodno nas kontaktirajte!

Taekwondo klub Čigra
Kontaktirajte nas