Kraj svibnja tradicionalno je rezerviran za uvijek mnogobrojan i jak turnir u Karlovcu. Ove godine nastupili smo sa natjecateljima iz mlađih i starijih dobnih skupina kako bi odmjerili snage sa svojim vršnjacima iz Hrvatske i inozemstva. Mnogi od njih pokazali su kako redoviti treninzi i usvajanje tehničko-taktičkih elemenata rezultiraju u konačnici uspjehom.

U disciplini borbe na Karlovac Openu nastupili su: Lacković Luka, Borna Penezić, Fran Gjuran, Jana Lacković, Petra Roginić, Vid Bilić, Vito Linarić, Borna Vuraić Jovetić, Lukša Kolega, Luka Matej Šarac, Nikola mAtić, Judita Gredelj, Matej Petrinić, Marko Stjepanović, Ana Roginić, Fran Sambol, Nikola Franović, Hana Ivaniš, Marta Horvat, Marta Jurić, Karlo Vohrić, Petar Bugrski Benčić, Karla Gjuran i Dorotea Gjuran. Zlatne medalje osvojili su: Borna, Lukša, Nikola, Judita, Matej, Marko, Ana R. i Karlo. Srebrni su bili: Luka, Nikola i Marta J., a brončani: Petra, Luka Matej, Fran, Marta H., Patar B.B., Karla G. i Dorotea. Čestitamo svima na nastupu i osvojenim medaljama!

U disciplini tehnike nastupili su: Matej Petrinić, Karla Jančić, Valentina Čulig, Iva Čulig i Dino Hadžić. Osim u pojedinačnim nastupima, naši natjecatelji nastupili su i u parovima. U pojedinačnom nastupu brončane medalje su osvojili Karla i Dino, dok su nastupom u paru Karla i Matej osvojili srebro, a Valentina i Dino broncu. Čestitamo svima na nastupu i osvojenim medaljama.

Natjecatelje su vodili treneri Boris, Katarina, Jelena i Darko,  a sudile su sutkinje kluba Maja Blažina i Ela Draženović.

Veliki turnir, veliko iskustvo i poticaj za daljnje marljivo treniranje. Iduće natjecanje na rasporedu je već idućeg vikenda. Sretno svima!

Natjecanje: Karlovac Open 2019.

Datum: 25. svibanj 2019.

Mjesto: Sportska dvorana “Mladost”, Rakovac 1, Karlovac

Organizator: TK „Karlovac“

Broj natjecatelja: 669

Broj klubova: 77

Broj zemalja: 13

Kategorije: vrtičanci/ke, mlađi kadeti/kinje, kadeti/kinje, juniori/ke, seniori/ke

Discipline: sportska borba/poomsae/parapoomsae