Jubilarno Jastrebovo natjecanje i ove je godine okupilo djecu svih dobnih skupina na zajedničko druženje na sportskom terenu. Bila je to prilika za najmlađe članove Čigre da pokažu svoje znanje naučeno na treninzima i odmjere snage sa vršnjacima na sportskom terenu. TK Čigra sudjelovala je na natjecanju u sportskoj borbi i formama sa 22 natjecatelja.

Na Jastrebovom natjecanju sudjelovali su: Ajla Burmić, Borna Čarakovac, Tvrtko Čarakovac, Gabrijela Rodić, Ivan Župan, Julija Magazin, Leon Firšt, Leona Guštin, Luka Bilić, Luka Dukić Lukač, Matej Petrinić, Luka Grbić, Nicolas Perić Rahbi, Nika Grubić, Petra Roginić, Tena Magazin, Dino Hadžić, Valentina Čulig, Iva Čulig, Lana Sušec, Karla Jančić i Nikolina Koritić

U velikoj konkurenciji natjecatelja ukupno je osvojeno 10 medalja kroz sve disipline i pehar za ekipni plasman u formama. Zlato su osvojili: Iva i Borna, srebro: Ajla, Petra i Lana Sušec, a broncu: Leona, Tvrtko, Matej (u brobi i formama) i Karla. Čestitamo svima na nastupu i osvojenim medaljama!

Naša ekipa u fromama osvojila je ekipno 3. mjestro u kategoriji kadeti/kadetkinje. Čestitamo!

Natjecatelje je vodio trener Boris uz pomoć Luke i Karle, a sudile su sutkinje kluba: Maja Blažina i Ela Draženović.

Natjecanje: Jastreb – Kup veleposlanika Republike Koreje

Datum: 01.prosinac 2019.

Mjesto: Dom sportova, dvorana 2, Trg Krešimira Ćosića, Zagreb

Organizator: TK „Jastreb“

Broj natjecatelja: 800

Broj zemalja: 15

Kategorije: limači/čice, mlađi kadeti/kinje, kadeti/kinje, juniori/ke, seniori/ke

Discipline: sportska borba, poomsae, KICK