Turska Antalya je proteklog tjedna bila domaćin nekoliko važnih svjetskih natjecanja. Prvo u nizu bilo je 8.Svjetsko Para Taekwondo Prvenstvo. Članovi našeg programa „Na krilima Čigre“ mjesecima su se marljivo pripremali pod budnim okom naših trenra i asistenata za ovo veliko i važno natjecanje. U Antalyu su otputovali članovi TK Čigra: Senada Halilčević i Domagoj Vujčić u pratnji trenera Danijela. Nakon ugodnog putovanja i smještaja, klasifikacije i još nekoliko odrađenih treninga, na dan natjecanja naši članovi su briljirali.

U kategoriji P32 Senada je osvojila zlatnu medalju i postala prvakinja svijeta, dok je u kategoriji P34 izborila brončanu medalju! Velike čestitke na ovom povijesnom rezultatu. Domagoj je nastupio u kategoriji P32, te bio sjajan i osvojio brončanu medalju! Čestitamo!

Ekipno u kategorijama osoba sa fizičkim hendikepom (P30-P34) Hrvatska je zauzela 2. mjesto! Čestitamo svim natjecateljima na ovim vrhunskim rezultatima, ali čestitamo i cijelom timu trenera i asistenata koji stoje iza ovog povijesnog rezultata! Veliko hvala Maji, Andreji, Karli, Budi i Danijelu! Odličan posao natjecatelja i trenerske ekipe! Bravo!!