Senjsko natjecanje ove godine posljednje je prije ljetne stanke za naše najmlađe natjecatelje. Organizirani odlazak u Senj uvijek je veliki doživljaj za sve naše male i velike sportaše. U ranim jutarnjim satima bus prepun veselih sportaša uputio se u novu avanturu. Uzbuđenje i veselje osjećalo se iz svake riječi i pokreta. Na natjecanju u Senju sudjelovalo je 37 natjecatelja. Sudjelovali su: Petar Rončević, Borna Čaraković, Tvrtko Čaraković, Gabrijel Kličković, Leona Guštin, Iva Čulig, Ivan Župan, Luka Bilić, Sven Crnogaj, Luka Grbić, Grgur Ardalić, Ida Martunšić, Toma Sobočan, Luka Dukić Lukač, Jan Zanoški, Borna Vuraić Jovetić, Vito Linarić, Luka Matej Šarac, Sven Skorzit, Dorotea Jesih, Asja Zorić, Petra Roginić, Dora Vukić, Paula Anđela Benić, Leona Maltarski, Tena Magazin, Lana Fehir, Valentina Čulig, Marija Nesek, Martin Franović, Karlo Vohrić, Lovro Matić, Olivia Miličić, Petar Bugarski Benčić i Ema Germovšek.

Uz veliku pomoć naših starijih članova kluba uspjeli smo osvojiti brojne medalje i 2 pehara za ekipni plasman. U ekipnom poretku Čigra je osvojila 1. mjesto  na „4.Mali vitezovi“ limač kup-u, dok je ekipa Čigre u ekipnom plasmanu na „Senjskim vitezovima“ zauzela 2.mjesto! Čestitamo svima na dobrim borbama i osvojenim medaljama! No ipak još je veće uzbuđenje od samog natjecanja nastupilo slijedeći dan kada su naši treneri poveli sve svoje male i velike natjecatelje na cjelodnevno kupanje. Svi su se dobro proveli, pojeli koji sladoled previše, kupali se i ronili, te stekli i neka nova prijateljstva. Putovanja autobusom pišu nezaboravna iskustva, tako da ekipa vidimo se i iduće godine u još većem broju!

Natjecatelje i cijelu ekipu Čigre su vodili treneri Katarina, Boris i Nader uz veliku pomoć naših starijih natjecatelje Nike, Luke i Stelle, a sudila je sutkinja kluba Ela Draženović.

Za sve naše najmlađe natjecatelje ovo je bilo posljednje natjecanje prije ljetne stanke. Naše kadete/kinje i juniore/ke čeka predstojeći vikend posljednje natjecanje ove polusezone i veliki test: Prvenstvo Hrvatske za kadete i juniore! Želimo im puno sportske sreće i što manje ozlijeda! Sretno ekipa!

Natjecanje: 20.Memorijalni kadetski taekwondo turnir „Senjski vitezovi“, „4.Mali vitezovi“ limač kup

Datum: 08.lipanj  2019.

Mjesto: Sportska dvorana ‘Robert Barbić-Beli’, Senj, Hrvatska

Organizator: TK „Senj“

Broj natjecatelja: 180

Broj zemalja: 2

Kategorije: vrtićanic/ke,mlađi kadeti/kinje, kadeti/kinje

Discipline: sportska borba, KICK