Seminar za trenere, voditelje i ispitivače; Polaganje za crni pojas

Ponovo je radni vikend iza nas. U subotu i nedjelju svoje su licence za trenere, voditelje i ispitivače produžili i treneri TK Čigra. Dosadašnjim trenerima i voditeljima Danijelu, Darku, Naderu, Marti i Katarini od ove godine pridružili su se i voditeljice Mia, Iva i Jelena. Želimo im puno uspjeha na početku njihove trenerske karijere!

U nedjelju je uz seminar za ispitivače, održano i polaganje za crni pojas 1.-4. DAN. Na seminaru je sudjelovao naš Darko koji je i ove godine obnovio svoju ispitivačku licencu.

Polaganju za crni pojas prisustvovala je samo jedna članica TK Čigra; Katarina Mihaljević. Katarina je zadovoljila sve elemnte zadane od ispitivačke komisije (ručna i nožna tehnika, sparing, forme i samoobrane) te je uspješno položila za 3 DAN. Čestitamo!!!

Ovim seminarima završilo je obnavljanje važečih licenci za ovu natjecateljsku godinu. Svim trenerima, voditeljima, ispitivačima i sucima želimo uspješnu natjecateljsku sezonu, a sportašima puno uspjeha i što manje ozlijeda. Idući vikend počinje natjecateljska sezona sa prvim kriterijskim turnirom za juniore/ke u Kninu!

Sretno svima!

2018-01-22T09:56:26+00:0022-01-2018|Iz Hrvatske, Iz kluba, Iz svijeta, Novosti|0 komentara

Komentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

KONTAKT

Vinogradi 7, 10000 Zagreb

Phone: 01 3768 919

Web: taekwondo-cigra.hr