Prvenstvo Grada Zagreba 2018.

Ovogodišnje Prvenstvo grada Zagreba ponovo je okupilo sve najbolje natjecatelje/ice iz svih Zagrebačkih klubova. Čigra je na Prvenstvo povela preko četrdeset natjecatelja/ica u svim dobnim kategorijamau sportskoj borbi i formama. Naši natjecatelji pokazali su se odličnim te osvojili pregršt medalja, ali i pehara za ekipni plasman.

U kategoriji mlađih kadeta/kinja nastupili su: Borna Vuraić Jovetić, Nikola Matić, Lukša Kolega, Franko Pećnik, Ante Ljubičić, Marta Horvat,Fran Sambol, Alen Imširović, Lovro Sorić, Valentina Čulig i Karla Jančić. Zlatni su bili: Lukša, Franko, Marta i Karla, a srebrni Nikola. Čestitamo!

U kategoriji kadeta/kinja nastupili su: Karlo Vohrić, Nikola Franović, Vito Krešo Lovrić, Lovro Matić, Ana Stojević, Nika Aćimović Pintarić, Martin Franović, Dominik Dedić, Olivia Miličić, Marta Jurić, Hana Ivaniš, Paula Princip, Ana Roginić i Lucija Šulj. Zlato je osvojila Nika, srebrni su bili: Karlo, Olivia i Ana S., a brončani Nikola i Marta. Čestitamo!

U juniorskoj kategoriji nastupili su: Ivan Glavaš, Luka Arambašić, Nika Barić, Amela N.Imširović i Mateja Horvat. Srebrni su bili Luka, Nika i Mateja, a brončani Ivan i Amela. Čestitamo!

U seniorskoj konkurenciji nastupili su: Katarina Mihaljević, Lucija Pavlek, Marta Lalić, Ivana Bosančić, Stella Carl i Tin Duž. Zlato je osvojila Katarina, srebrni su bili: Tin, Stella, Ivana i Lucija, a brončana Marta. Čestitamo!

U ukupnom ekipnom plasmanu Čigra je kroz sve dobne kategorije u muškoj i ženskoj konkurenciji zauzela 3. mjesto u Gradu Zagrebu! Čestitamo!!! U kategoriji mlađih kadetkinja, Čigra je zauzela ekipno 2.mjesto, u mlađim kadetima ekipno 2.mjesto, u kadetkinjama 3.mjesto, dok su seniorke ekipno zauzele također 3.mjesto. Čestitamo svim natjecateljima na sudjelovanju i postignutim rezultatima!

Čigra je na prvenstvu Grada Zagreba sudjelovala i u formama. Sudjelovali su: Matej Petrinić, Franko Pećnik, Karla Jančić, Valentina Čulig, Nikolina Koritić, Lana Sušec i Karla Štefanko. Matej je osvojio srebroFranko Broncu, dok su se preostali naši natjecatelji plasirali od 5.-8. mjesta. Čestitamo!

U krativnim formama nastupila je Lana Sušec te osvojila srebrnu medalju. Čestitamo!

Posebo smo ponosni na naše natjecatelje članove programa „Na krilima Čigre“ koji su se natjecali na prvom natjecanju u disciplini Parapoomsae na prvenstvu Grada Zagreba, te za svoj nastup osvojili 1.mjesto i naslov Prvaka Grada Zagreba u parapoomsama. Čestitamo!!!

Naše brojne natjecatelje/ice vodili su treneri: Danijel, Darko, Katarina, Tin i Marta, a sudili su suci kluba: Boris Bursać, Maja Blažina i Ela Draženović.

 

Natjecanje: Prvenstvo grada Zagreba 2018.

Datum: 04.veljače 2018.

Mjesto: Sportska dvorana „Sutinska Vrela“, Podsusedski trg 14b

Organizator: TK „Osvit“

Broj natjecatelja: 552

Broj zemalja: 1

Kategorije: mlađi kadeti/kinje kadeti/kinje, juniori/ke, seniori/ke

Discipline: sportska borba, forme

2018-02-15T11:39:26+00:0005-02-2018|Iz Hrvatske, Iz kluba, Iz svijeta, Novosti|0 komentara

Komentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

KONTAKT

Vinogradi 7, 10000 Zagreb

Phone: 01 3768 919

Web: taekwondo-cigra.hr