Mentalni trening u Čigri

Sport je znanost koja se kontinuirano usavršava i gdje nove spoznaje i dostignuća dovode do stalnog napretka i postizanja boljih rezultata. Svjesni tih činjenica treneri Čigre prihvatili su poziv na suradnju sportskih psihologa iz Mentalnog treninga.

Osnove mentalnog treninga za djecu sportaše održao nam je Luka Škrinjarić s ciljem usmjeravanja djece na popravljanje angažmana u sportu, orijentacije djece na pozitivne sportske navike i razvoj pobjedničkog stava. Uz stručne savjete djeca su imala prilike popraviti samopouzdanje i izvedbu na treningu i natjecanju te naučiti kako pravilno postaviti ciljeve i održati kvalitetnu motivaciju.

Druga radionica održala se za roditelje sportaša koja se sastojala od teorijskih i praktičnih znanja iz sportskog, kognitivnog i emotivnog razvoja. Cilj edukacije za roditelje bio je usvajanje konkretnih alata za razvoj konstruktivne komunikacije s djetetom.

Edukacije i transfer znanja sa stručnih osoba na roditelje česta je pojava u našem klubu tako da ćemo i od jeseni nastaviti s istom praksom.

2017-07-24T21:38:28+00:00 11-07-2017|Iz Hrvatske, Iz kluba, Iz svijeta, Novosti|0 komentara

Komentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

KONTAKT

Vinogradi 7, 10000 Zagreb

Phone: 01 3768 919

Web: taekwondo-cigra.hr