Karlovac Open 2018. – 6. World Hallelujah Cup

Kraj svibnja tradicionalno je rezerviran za uvijek mnogobrojan i jak turnir u Karlovcu. Ove godine odlučili smo nastupiti s natjecateljima iz mlađih dobnih skupina kako bi odmjerili snage sa svojim vršnjacima iz Hrvatske i inozemstva. Mnogi od njih pokazali su kako redoviti treninzi i usvajanje tehničko-taktičkih elemenata rezultirau u konačnici uspjehom.

Na Maloj olimpijadi nastupili su: Paula Anđela Benić, Fran Germovšek, Leona Guštin, Luka Lacković, Petra Roginić, Toma Sobočan, Jan Zanoški, Lucija Drempetić i Luka Dukić Lukač. Najuspješnije su bile Paula Anđela Benić i Leona Guštin osvojivši srebrne medalje na čemu im čestitamo.

U disciplini borbe na Karlovac Openu nastupili su: Vid Bilić, Petar Bugarski Benčić, Ana Gavran, Ema Germovšek, Dorotea Jesih, Tin Juroš, Jana Lacković, Leona Maltarski, Artur Rizman, Luka Matej Šarac i Dora Vukić. Na tron su se popeli Artur Rizman i Ema Germovšek osvojivši brončane medalje i Vid Bilić koji se okitio srebrom.

U disciplini tehnike nastupili su: Matej Petrinić,Karla Jančić, Valentina Čulig i Damjan Lakić. Karla Jančić plasirala se u 2. krug u iznimno velikoj konkurenciji, dok je u konačnici srebrnu medalju osvojio Matej Petrinić koji je imao jedanki broj bodova kao i prvoplasirani, a Damjan Lakić okitio se u svojoj kategoriji brončanom medaljom.

Veliki turnir, veliko iskustvo i poticaj za daljnje marljivo treniranje. Iduće natjecanje na rasporedu za one najmlađe su Senjski vitezovi.

Čestitke svima!

Natjecatelje su vodili: voditeljica Mia Vrenko, asistenti Luka Arambašić i Stella Carl uz mentorstvo trenera Borisa Bursaća, a sudila je sutkinja kluba Ela Draženović.

Natjecanje: Karlovac Open 2018. – 6. World Hallelujah Cup

Datum: 26. svibanj 2018.

Mjesto: Sportska dvorana “Mladost”, Rakovac 1, Karlovac

Organizator: TK „Karlovac“

Broj natjecatelja: 868

Broj klubova: 84

Broj zemalja: 12

Kategorije: vrtičanci/ke, mlađi kadeti/kinje, kadeti/kinje, juniori/ke, seniori/ke

Discipline: sportska borba/poomsae/parapoomsae

 

2018-06-12T10:34:17+00:00 28-05-2018|Iz Hrvatske, Iz kluba, Iz svijeta, Novosti|0 komentara

Komentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

KONTAKT

Vinogradi 7, 10000 Zagreb

Phone: 01 3768 919

Web: taekwondo-cigra.hr