Čigrin ljetni kamp 2017.

Tradicionalno je druga polovica kolovoza rezervirana za Čigrin ljetni kamp koji se održava u Dugoj Resi. Ove godine 19. kolovoza, brojniji nego ikad krenuli smo vlakom  s Glavnog kolodvora put Duge Rese. Dijelu naših članova bilo je to prvo iskustvo putovanja vlakom i uzbuđenju nije bilo kraja. 37 natjecatelja i stručnog osoblja 8 dana provelo je u Đačkom domu u Dugoj Resi koja nudi idealne uvjete za pripremu sportaša. Izvrsna prehrana i smještaj, gradski stadion za jutarnje treninge, vanjska vježbališta uz rijeku Mrežnicu, rukometno i košarkaško igralište za popodnevni trening, te dvorana u sklopu doma za taekwondo treninge.
Stručni trenerski pristup koji obuhvaća inicijalno testiranje, programiranje treninga i završno testiranje odrađen je visokoj razini. Treninzi su bili za starije članove visokog intenziteta, dok su oni najmlađi imali blaži režim koji je obuhvaćao 2 treninga dnevno.
Slobodno vrijeme iskoristili smo za kupanje u prekrasnoj rijeci Mrežnici, šetnje gradom i sladoled, društvene i kreativne igre.
Za vrijeme priprema ugostio nas je i Gradonačelnik Duge Rese gosp. Tomislav Boljar zajedno sa svojim najbližim suradnicima. Trener Boris na svečanom prijemu istaknuo je kako nam je cilj napraviti regionalni ljetni sportski kamp u koji bi se uključili i ostali klubovi s područja Karlovačke županije i regije.
Posjetili smo i Ronilački klub Vodomar čiji su nam članovi održali predavanje na temu Flore i fauna u rijeci Mrežnici. Naši članovi upoznali su se s ronilačkom opremom, a ujedno su i vidjeli mnoštvo predmeta izvađenih iz rijeka tijekom ronilačkih eko akcija. Najzanimljiviji su naravno bili pronađeni pištolji i puške.
Tijekom priprema popratili su nas i regionalni mediji, tako da reportažu snimljenu na temu Čigrin ljetni kamp koja je bila u Dnevniku Trend TV-a možete pogledati na sljedećem linku:
Snažni i veseli sretno smo se vratili u Zagreb i rutinu školskih obveza i treninga 🙂
2017-09-10T16:56:12+00:00 08-09-2017|Iz Hrvatske, Iz kluba, Iz svijeta, Novosti|0 komentara

Komentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

KONTAKT

Vinogradi 7, 10000 Zagreb

Phone: 01 3768 919

Web: taekwondo-cigra.hr