9.Čigra Limač Kup i 6.Čigra Open

Danas kada su se svjetla dvorane ugasila, zahvalnice nagrade i medalje podjelile, platili računi, te smo se svi mi vratili svojim svakodnevnim obavezama, sve što mi iz Čigre svima Vama želimo poručiti je:

VELIKO HVALA!

Hvala svim društveno odgovornim poduzećima koja su prepoznala potencijal triju naših projekata; Čigrin let, Na krilima Čigre i Čigra u zajednici. Hvala svim sponzorima i donatorima na velikodušnim donacijama, hvala svim osobama iz javnog života koji su svojim dolaskom već tradicionalno poduprle naše natjecanje!

Hvala također i svim klubovima i trenerima na sudjelovanju na natjecanju u sportskoj borbi i formama, a natjecateljima na srčanosti i borbenosti na tatamiju! Hvala svim prijateljima kluba, roditeljima i članovima na nesebičnoj pomoći u organizaciji i provedbi natjecanja.

Čigra Limač Kup i Čigra Open ove su godine okupili rekordan broj natjecatelja iz Hrvatske i susjednih zemalja.  U sportskoj borbi, formama, paraformama i KICKU nastupilo je 799 natjecatelja što je za Čigra Limač Kup i Čigra Open rekordan broj! Bila je to prilika da svi natjecatelji pokažu svoje vještine na tatamiju u borbi sa sebi ravnopravnim protivnikom. Čigra Limač Kup pružio je priliku da i djeca sa posebnim potrebama nastupe na natjecanju. Ono po čemu je Čigra Limač Kup jedinstven je medalja za svakog natjecatelja, a za one najbolje i poklon vrećica sponzora i donatora. Čigra Open ove je godine bio jedan od bodovnih turnira u sportskoj borbi za dobnu kategoriju juniora i juniorki, te kriterijski za natjecatelje u formama. Čestitamo svima na osvojenim bodovima, te im želimo puno sportske sreće u nastavku natjecateljske sezone.

Svečano otovorenje natjecanja, bila je ujedno i prilika da se javnost podsjeti na društvenoodgovorne projekte koji se već nekoliko godina uspješno provode u taekwondo klubu Čigra. Broj članova programa raste iz dana u dan,  a njegovi članovi postiži i vrhunske rezultate. Članovi projekta Na krilima Čigre ove su godine postali ekipni prvaci grada Zagreba u disciplini parapoomsae! Čestitamo! I ove godine dvorana je gromoglasnim pljeskom pozdravila sve članove Čigrinog leta, Čigre u zajednici i Na krilima Čigre. Želimo im i u ovoj godini puno sportskih uspjeha!

Revijalnom borbom najmlađih članova Čigre; „plavih i crvenih“ zaključili smo svečano otvaranje natjecanja. Svojim nastupom pod svjetlima reflekora, popraćeni navijačkim pjesmama i spektakularnom najavom voditelja, naši najmlađi natjecatelji izmamili su gromoglasan pljesak publike.

Hvala Vam još jednom svima i vidimo se iduće godine!

2018-03-12T23:20:27+00:0012-03-2018|Iz Hrvatske, Iz kluba, Iz svijeta, Novosti|0 komentara

Komentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

KONTAKT

Vinogradi 7, 10000 Zagreb

Phone: 01 3768 919

Web: taekwondo-cigra.hr