Danas nakon što smo podijelili medalje, zahvalnice i poklon vrečice, raspremili tatami i spremili dvoranu, platili račune i uhvatili nekoliko sati sna, svi mi iz Čigre želimo se zahvaliti svima Vama koji ste omogućili da naš jubilarni deseti Čigra Limač Kup i sedmi Čigra Open ponovno budu jedno veliko sportsko događanje

HVALA VAM!

Hvala svim društveno odgovornim poduzećima koja su prepoznala potencijal triju naših projekata; Čigrin let, Na krilima Čigre i Čigra u zajednici. Hvala svim sponzorima i donatorima na velikodušnim donacijama, hvala svim osobama iz javnog života koji su svojim dolaskom već tradicionalno poduprli naše natjecanje!

Veliko hvala također i svim klubovima i trenerima iz Hrvatske i prijateljskim klubovima iz inozemstva na sudjelovanju na natjecanju u sportskoj borbi , formama, paraformama i KICK-u, a natjecateljima na srčanosti i borbenosti na tatamiju! Hvala svim prijateljima kluba, roditeljima i članovima na nesebičnoj pomoći u organizaciji i provedbi natjecanja!

Čigra Limač Kup i Čigra Open ove su godine ponovo okupili preko šestopedeset natjecatelja iz Hrvatske i susjednih zemalja.  Bila je to prilika da svi natjecatelji pokažu svoje vještine na tatamiju u borbi sa sebi ravnopravnim protivnikom. Čigrino natjecanje ponovno je pružilo priliku i osobama sa posebnim potrebama  da nastupe na natjecanju u paraformama. Ono po čemu je Čigra Limač Kup jedinstven je medalja za svakog natjecatelja, a za one najbolje i poklon vrećicom sponzora i donatora.

Svečano otovorenje natjecanja, bila je ujedno i prilika da se javnost podsjeti na društvenoodgovorne projekte koji se već nekoliko godina uspješno provode u taekwondo klubu Čigra. Broj članova programa raste iz dana u dan,  a njegovi članovi postiži i vrhunske rezultate. Posebno smo ponosni na naše natjecatelje u paraformama koji su ove godine na Svjetskom prvenstvu osvojili pregršt medalja. Senada Halilčević tako je postala svjetska prvakinja, Domagoj brončani, a ekipno viceprvaci svijeta. Čestitamo! I ove godine dvorana je gromoglasnim pljeskom pozdravila sve članove Čigrinog leta i Na krilima Čigre koji su nam u pratnji trenerice pokazali svoje vještine na tatamiju. Želimo im u ovoj godini i nadalje puno sportskih uspjeha!

Hvala Vam još jednom svima i vidimo se ponovo iduće godine!